Dag van de BHV – leid jouw medewerkers op en maak kans op een gratis halve dag BHV training

BHV-training

Vandaag is het de Dag van de BHV! De BHV’er op het bedrijf verdient speciale aandacht en waardering.

De Stichting Dag van de BHV vandaag ook nog eens haar 10-jarig jubileum!  Een jubileum moet gevierd te worden. Daarom én om nog meer goede BHV’ers op te leiden hebben wij een speciale jubileumactie.


Actie t/m 15 november 2021: maak kans op een gratis dagdeel BHV training ter waarde van
maar liefst € 797,50. Onder elke vijfde getekende offerte wordt een dagdeel verloot. 
Let wel, deze actie geldt alleen bij afname van een hele BHV training van een dag, compleet of herhaling.

BHV trainingen afgestemd op jouw sector

Stigas verzorgt BHV trainingen die zijn afgestemd op jouw sector. Ze gaan in op de meest voorkomende risico’s in jouw sector, met veel voorbeelden uit de praktijk. Stigas verzorgt zowel de basistraining BHV als de herhalingstraining. 

Uiteraard volgen wij altijd de laatste coronarichtlijnen en –maatregelen van de overheid op en zijn de trainingen coronaproof gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan:

  • ruime afstand op de werkvloer
  • reanimatie: wel de techniek maar geen toepassing in beademing

Heb je als werkgever of werknemer vragen over het verlenen van bedrijfshulpverlening in coronatijd? Dan kun je jouw vragen ook bespreken met onze preventieadviseurs. 

Wat kun je als werkgever nog meer doen?

Uiteraard kun je vandaag jouw BHV’ers bedanken. Gewoon door eens extra waardering uit te spreken. Maar ook door hen te vragen of ze zich zeker voelen nu de coronamaatregelen dan wel zijn versoepeld, veel collega’s gevaccineerd zijn, maar het virus nog niet weg is. 

Of nomineer jouw BHV’er als BHV’er van het jaar! Heb jij een collega die altijd dat stapje extra zet, iedereen weet te motiveren, die manieren bedenkt om de veiligheid op de werkvloer te verbeteren of iets betekenisvols heeft gedaan? Nomineer jouw kandidaat dan nu en wie weet kiest de jury jouw nominatie wel uit tot BHV’er van het jaar 2021!

Voor meer informatie

  • Bekijk onze trainingen BHV
  • Voor vragen over bedrijfshulpverlening in coronatijd: stuur een mail naar onze Servicedesk via info@stigas.nl. Vermeld hierin jouw postcode en telefoonnummer. Jouw adviseur neemt zo spoedig mogelijk contact met jou op.