Groeikracht: boek nu kosteloos een inspiratiesessie voor uw medewerkers

Groeikracht: boek nu kosteloos een inspiratiesessie voor uw medewerkers

Wat zijn jouw belangrijkste drijfveren? Wat geeft jou energie? Waarom kom jij je bed uit en sta je elke ochtend weer op je werk?  Vitale en inzetbare medewerkers zijn het kapitaal van uw organisatie. Zij zijn bepalend voor de wendbaarheid en daarmee de toekomstbestendigheid van uw onderneming. Daarom is het belangrijk om van elkaar te weten wat er leeft, wat een ieders drijfveren zijn en daarover met elkaar het gesprek aan te gaan. Om dit voor elkaar te krijgen organiseert Stigas momenteel groeikrachtsessies. Bent u aangesloten bij Colland? Dan zijn daar tot en met augustus 2018 voor u geen kosten aan verbonden.

Wat gebeurt er tijdens een groeikrachtsessie?

Een groeikrachtsessies is een interactieve en levendige sessies van twee uur, waarin uw medewerkers met elkaar in gesprek gaan. Elke deelnemer krijgt inzicht in zijn persoonlijke drijfveren en wat die betekenen voor zijn vitaliteit, werk, opleiding en toekomst. Na afloop ontvangt u een groepsrapportage. Met een persoonlijke toelichting van de trainer ontstaat zicht op wat uw medewerkers belangrijk vinden als het gaat over inzetbaarheid, waar ze tegenaan lopen en waar ze energie van krijgen. Dit biedt handvatten en draagvlak voor een vervolg.

Groeikracht bij De Jong Lelies

Wilt u weten hoe ervaringen met groeikracht zijn? Bekijk dan dit korte filmpje over de inspiratiesessie bij De Jong Lelies.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in zo’n sessie op uw bedrijf? Meldt u dan aan via info@stigas.nl en wij bellen u terug voor een persoonlijk afstemmingsgesprek. Vragen, meer weten? Mail marlies.kamps@stigas.nl