Hoe fit en vitaal ben jij? Ontdek het met de vitaliteitsscan

Vitaliteitsscan

Een vitaal lichaam en gezonde geest zijn cruciaal om je gelukkig en energiek te voelen. Zowel in je vrije tijd als op je werk. 

Wat is de vitaliteitsscan?

Ben je benieuwd naar jouw vitaliteit en gezondheid in relatie tot je werk? De vitaliteitsscan geeft je meer inzicht in jouw situatie en biedt praktische tips om jouw gezondheid en vitaliteit te verbeteren. Het invullen van de vragen kost ongeveer 15 minuten. Zodra je klaar bent, zie je meteen de uitslag op je scherm. Je kunt de uitslag ook opslaan en/of printen.

Wat heb je aan de vitaliteitsscan?

De resultaten zijn dus direct zichtbaar zodra je alle vragen hebt beantwoord. We gebruiken een eenvoudige “stoplichtmethode”. Scoor je groen? Perfect, je werkvermogen is in balans: ga zo door! Scoor je rood of oranje? Dan is het tijd om te bekijken wat je kunt verbeteren. Als je geïnteresseerd bent, kun je een persoonlijk adviesgesprek krijgen met een coach van Stigas. Handig: onderaan het rapport kun je aangeven wanneer je het beste kunt bellen voor een afspraak. 

Vertrouwelijk

Jouw deelname is volledig vrijwillig en vertrouwelijk en we delen de informatie niet met je werkgever. Jij bepaalt zelf wat je met de resultaten wilt doen. 

Kosteloos

Deelname is kosteloos als je werkzaam bent in de agrarische en groene sector. Deze scan maakt namelijk onderdeel uit van het programma Werken aan morgen van Stigas.
Je krijgt de scan aangeboden dankzij een financiële bijdrage van Colland en het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Aan de slag?

Ben je enthousiast geworden en wil je beginnen? Vul je gegevens in via de volgende link Vitaliteitsscan medewerkers. Je ontvangt dan een e-mail met de inloggegevens om te starten.

Als je nog vragen hebt, kun je ook altijd contact opnemen met onze Servicedesk