We blijven bereikbaar

Coronavirus

Gezondheid staat voor ons voorop!

Daarom werken we nu op kantoor met een beperkte bezetting en werkt een groot deel van onze medewerkers van huis uit. Zo proberen we onze dienstverlening zo goed mogelijk te waarborgen.

Bedrijfsbezoeken

Gezien de aangescherpte maatregelen plannen we uit veiligheidsoverwegingen tot 6 april a.s. geen bedrijfsbezoeken meer in. Bij onze geplande bedrijfsbezoeken tussen nu en 6 april zal contact met de betreffende werkgevers worden gezocht om af te stemmen of het noodzakelijk en verantwoord is om dit door te laten gaan.

Trainingen en cursussen 

Ook voor onze trainingen en cursussen volgen wij zoveel mogelijk de richtlijnen van het RIVM. Dit betekent dat wij trainingen en cursussen, die gepland staan tussen nu en 6 april niet door laten gaan. Behalve als het gaat om een in-company training in een bedrijf. In dat geval volgen we het beleid van het betreffende bedrijf. We verifiëren daarbij wel of het bedrijf ook de RIVM richtlijnen volgt. Van te voren nemen wij contact op om een en ander af te stemmen.

Bereikbaarheid Servicedesk en Verzuimdesk

Uiteraard zijn onze Servicedesk en Verzuimdesk gewoon bezet om alle vragen te kunnen beantwoorden. Het kan wel zijn dat het gezien de drukte lastiger is om ons direct aan de telefoon te krijgen.  

Lukt het niet goed om ons direct te bereiken op 085 – 044 07 00?
Stuur dan een mail naar info@stigas.nl. Of stuur een SMS naar 06 – 167 56 220. 
Wij bellen je dan zo snel mogelijk terug.

Spreekuren bedrijfsarts en re-integratieadviseur

Tot in ieder geval 6 april a.s. zullen alle spreekuren die reeds zijn gepland bij onze professionals, worden omgezet naar een telefonisch of digitaal spreekuur. Voor de spreekuren die de komende weken nog worden gepland en plaatsvinden vóór 6 april 2020, geldt ook dat dit een telefonisch of digitaal spreekuur zal zijn. De bedrijfsarts of re-integratieadviseur zal zoveel mogelijk op het afgesproken tijdstip van het spreekuur telefonisch contact met de medewerker opnemen. Over de situatie na 6 april valt op dit moment nog niets aan te geven.