Stigas Gezond en Vitaal Werken Prijs

Wie wint de Stigas Gezond en Vitaal Werken Prijs 2021?

De Groot Hoveniers, Thielen Castenray, Hofland Flowering Plants, Forever Plants Group en De Jong Plant zijn genomineerd voor de Stigas Gezond en Vitaal Werken Prijs 2021. Stigas reikt deze prijs dit jaar voor de achtste keer uit. De prijsuitreiking is op 17 maart

Deze bedrijven zijn genomineerd om drie redenen:

#1

Ze hebben een visie op wat mensen werkelijk nodig hebben om vitaal, veilig en met plezier te kunnen werken.

#2

Deze visie leeft in hun bedrijf. Bedrijfsleiding en medewerkers praten er samen over. En samen brengen ze het dagelijks in de praktijk. Of het nu gaat om lichamelijke belasting (bijvoorbeeld zwaar werk of repeterend werk) of mentale belasting (stress, werkdruk, samenwerken), er is oog voor en er wordt concreet actie op gezet.

Bekijk de genomineerden

#3

En dat werkt. Een bezoeker merkt het als hij binnenkomt. Ziet het als hij door het bedrijf heenloopt. En hoort het als hij in gesprek raakt.

Erna Pouwels van Thielen Castenray

“Als je jezelf kunt ontwikkelen, krijg je plezier in je werk.”

Een zelfstandig opererend scholierenteam. Blijvend aandacht besteden aan werkplezier en samenwerking. En goed kijken hoe je het beste in mensen naar boven haalt. Om die redenen is pluimveehouderij Thielen Castenray genomineerd voor de Stigas Gezond en Vitaal Werken Prijs 2021. 

“Iedereen mag zijn wie hij is, ook als het even wat minder gaat”

Veel aandacht voor gezond, vitaal en veilig werken. De verantwoordelijkheid hiervoor ligt bij de directie en de medewerkers. Teambuilding staat hoog in het vaandel en medewerkers kunnen deelnemen aan bedrijfssport. Daarom is De Groot hoveniers genomineerd voor de Stigas Gezond en Vitaal Werken Prijs 2021.

De Groot Hoveniers aan het werk
Thom Persoon en Sander Uphus van Forever Plants Group

“We kunnen het met elkaar, elke keer zetten we weer een stap”

Investeren in mens en werkplek. In samenspraak met het personeel oplossingen op maat bedenken. Veel aandacht voor lichamelijke belasting. En: superenthousiaste medewerkers. Daarom is Forever Plants Group genomineerd voor de Stigas Gezond en Vitaal Werken Prijs 2021.

“Het meest trots ben ik op de sfeer”

Geen functionerings-, maar een open en ontspannen VIP-gesprek, waarin je ook een compliment van een collega krijgt. En een mensvisie die zorgt voor een positieve sfeer, waarin ‘samen’, ‘gezien worden’ en ‘ruimte voor eigen initiatief’ centraal staan. Daarom is Hofland Flowering Plants genomineerd voor de Stigas Gezond en Vitaal Werken Prijs 2021.
Annemiek Hofland

Voorgaande editites

Stigas reikt deze prijs dit jaar voor de achtste keer uit. Bekijk hier de genomineerden van vorig jaar:

Stigas Gezond en Vitaal Werken Prijs 2020